ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
After sun treatment

Το καλοκαίρι φεύγει σιγά σιγά, αφήνοντας πίσω του ωραίες αναμνήσεις, αλλά και τα σημάδια του στο δέρμα μας. Η καθημερινή έκθεση στον ήλιο και τη θάλασσα αλλοιώνει το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα να ξηραίνεται πιο εύκολα, να χάνει την απαλότητα και την ελαστικότητά της. Η συχνή ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι επιτακτική ανάγκη της ορθής υγιεινής του δέρματος, το οποίο είναι ταλαιπωρημένο.

H SYMMETRIA προτείνει μια υπέροχη αναπλαστική θεραπεία προσώπου για μετά το καλοκαίρι, ιδανική τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, η οποία βασίζεται στη χρήση προϊόντων με συστατικά όπως aloe vera, καλέντουλα, λεβάντα, μέντα, βιταμίνη Ε, γιαούρτι, τριαντάφυλλο, κ.α.

Η θεραπεία ξεκινά με το καθαριστικό μέρος, όπου ένα ήπιο κερατολυτικό peeling αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα χωρίς να επηρεάσει το μαύρισμα της επιδερμίδας. Στη συνέχεια, ακολουθεί η εφαρμογή του μηχανήματος Hydrafacial, που ανανεώνει την επιδερμίδα προσφέροντάς της υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες, χαρίζοντάς της ενυδάτωση και λάμψη. Ολοκληρώνεται με την εφαρμογή ενός αντιφλογιστικού και ενός αναπλαστικού φιλμ, τα οποία παραμένουν για το υπόλοιπο της ημέρας, δίνοντας μια ευχάριστη αίσθηση καλοκαιρινής δροσιάς. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος. Μπορεί να εφαρμοσθεί με συχνότητα έως και μία φορά την εβδομάδα και έχει διάρκεια 50’.

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik