ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
After Sun Bliss: για διάρκεια στο μαύρισμα και αναζωογόνηση του προσώπου

Ο ήλιος του καλοκαιριού χαρίζει μπρούτζινο χρώμα στην επιδερμίδα, αλλά το πρόσωπό μας, που είναι πιο εκτεθειμένο στην ακτινοβολία, μπορεί να παρουσιάσει αφυδάτωση, ξεφλούδισμα, κοκκινίλες και θαμπή όψη.

Η συχνή ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι επιτακτική ανάγκη της ορθής υγιεινής του δέρματος το οποίο είναι ταλαιπωρημένο από όλους τους εξωτερικούς παράγοντες αυτή την εποχή.

Συστατικά όπως aloe vera, καλέντουλα, λεβάντα, μέντα, βιταμίνη Ε, γιαούρτι, τριαντάφυλλο, κ.α. συνθέτουν τα καλλυντικά και τις αναπλαστικές θεραπείες που εφαρμόζονται μετά το καλοκαίρι.

Στη SYMMETRIA, προτείνουμε τη θεραπεία After Sun Bliss, που διατηρεί το υπέροχο καλοκαιρινό μαύρισμα, αλλά ταυτόχρονα χαρίζει στην επιδερμίδα όλα όσα χρειάζεται για ενυδάτωση και αναζωογόνηση. 

Αρχικά γίνεται ένα ήπιο κερατολυτικό πίλινγκ προσώπου, ώστε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα, χωρίς να επηρεαστεί το μαύρισμα της επιδερμίδας. Ακολουθεί η εφαρμογή του μηχανήματος Hydrafacial, που εμπλουτίζει την επιδερμίδα με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες, χαρίζοντας ενυδάτωση και λάμψη. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με την εφαρμογή ενός αντιφλογιστικού και ενός αναπλαστικού φιλμ που παραμένουν για το υπόλοιπο της ημέρας δίνοντας μια ευχάριστη αίσθηση καλοκαιρινής δροσιάς.

Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, με συχνότητα έως και μία φορά την εβδομάδα και έχει διάρκεια 50’.

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik