ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
Διατροφή με on-line παρακολούθηση για ενίσχυση ανοσοποιητικού

Τα νέα δεδομένα στην παγκόσμια υγεία επιβάλλουν νέες συνήθειες. Σε συνδυασμό με τις επιταγές του σύγχρονου τρόπου ζωής, η παροχή εξ αποστάσεως υπηρεσιών γίνεται όλο και πιο δημοφιλής.

Στο πλαίσιο αυτό, η SYMMETRIA δίνει στα μέλη της της τη δυνατότητα να εφαρμόσουν το νέο εξ αποστάσεως πρόγραμμα διατροφής, το οποίο περιλαμβάνει πλήρη διαιτολογική παρακολούθηση από το σπίτι ή το χώρο εργασίας κάθε ενδιαφερόμενου.

Κάθε ενδιαφερόμενος περνάει από ένα συνολικό έλεγχο υγείας, εκτίμησης του τρόπου ζωής και των συνηθειών του πριν o κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος της SYMMETRIA σχεδιάσει το εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής και διαχείρισης σωματικού βάρους.

Οι διατροφικές παρεμβάσεις βασίζονται στο μεταβολικό προφίλ και στόχο έχουν, τόσο την επίτευξη άμεσης απώλειας βάρους, όσο και την καλή θρέψη και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με μία συνεδρία 30-45 λεπτών με κλινικό διαιτολόγο-διατροφολόγο μέσω on-line πλατφόρμας. Κάθε εβδομάδα σας αποστέλλεται διαιτολόγιο και κάθε δεύτερη εβδομάδα έχετε on-line συνεδρία 30 λεπτών με τον διαιτολόγο που σας παρακολουθεί. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορείτε να έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του μέσω e-mail.

Το πρόγραμμα 8 εβδομάδων περιλαμβάνει:

  • Αποστολή εβδομαδιαίου διαιτολογίου κάθε εβδομάδα για 8 εβδομάδες
  • 4 συνεδρίες διατροφής on-line

Κόστος από €40 ανά συνεδρία ή €150 για πρόγραμμα 2 μηνών

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik