ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
Ποια συστατικά στη διατροφή παρατείνουν τη νεότητα

Η ισορροπημένη διατροφή αποτελεί βασικό παράγοντα για να παρατείνουμε τη νεότητά μας. Πώς; Εντάσσοντας στο καθημερινό διαιτολόγιό μας τα εξής απαραίτητα συστατικά:

Πρωτεΐνη
Η πρωτεΐνη είναι ένα μακροθρεπτικό συστατικό που συμβάλει στη δόμηση ενός υγιούς μυϊκού συστήματος. Η ομοιόμορφη κατανομή πρωτεϊνών στη διάρκεια της ημέρας, με 3 καλά ισορροπημένα γεύματα και 2 σνακ που περιέχουν πρωτεϊνικά συστατικά, συμβάλλει στη διατήρηση υγιούς μυϊκής μάζας.

Αντιοξειδωτικά
Τα αντιοξειδωτικά προστατεύουν από κυτταρικές βλάβες, καθώς εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, συνυπεύθυνες για το οξειδωτικό στρες, μια διαδικασία που συνδέεται με την πρόωρη γήρανση, καθώς και χρόνιες παθήσεις, όπως ο διαβήτης και οι καρδιακές παθήσεις.

Κολλαγόνο + Βιταμίνη C
Το κολλαγόνο μειώνεται με την πάροδο του χρόνου, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ρυτίδων και χαλάρωσης. Τα φρούτα και τα λαχανικά, τα οποία είναι πλούσια σε βιταμίνες C, συμβάλλουν στην παραγωγή κολλαγόνου.

Ασβέστιο + Βιταμίνη D
Το ασβέστιο και η βιταμίνη D είναι από τα πιο σημαντικά συστατικά για την υγιή δομή των οστών και των δοντιών. Ιδιαίτερα για τις γυναίκες, που μεγαλώνοντας  αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα οστεοπόρωσης, η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε αυτά, είναι απαραίτητη.

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik