ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
Diet & Wellness Coaching

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ραγδαία αύξηση της παχυσαρκίας και των αυτοάνοσων νοσημάτων στις σύγχρονες κοινωνίες, αποτέλεσμα του σύγχρονου τρόπου ζωής με τη μειωμένη φυσική δραστηριότητα, την αυξημένη κατανάλωση επεξεργασμένων τροφίμων, τη μειωμένη κατανάλωση φυσικών προϊόντων, το έντονο στρες, κλπ.

Με βάση όλα τα παραπάνω, η Symmetria δημιούργησε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, με σκοπό να λύσει οριστικά τα προβλήματα διαχείρισης βάρους, να βελτιώσει αισθητά το επίπεδο ευεξίας και να επιφέρει μία εν γένει κατάσταση απόλυτης υγείας, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα δεδομένα από το χώρο της ιατρικής, της διαιτολογίας, της βιοχημείας, του αθλητισμού και όχι μόνο. Μέσα από τα νέα μας προγράμματα diet & wellness coaching θα έχετε ένα πλήρες πακέτο παρακολούθησης από τον ειδικό παθολόγο και τον κλινικό διαιτολόγο της Symmetria και πλήρη παρακολούθηση υγείας, χωρίς να χρειάζεται να απευθύνεστε σε πολλαπλούς λειτουργούς υγείας.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, επιτρέποντας την αλληλεπίδραση ενδιαφερόμενου, ιατρού και διαιτολόγου, με αποτέλεσμα μία tailor-made προσέγγιση. Στα πρώτα ραντεβού σας, ο ειδικός παθολόγος πραγματοποιεί έναν πλήρη ιατρικό έλεγχο, αξιολόγηση βιοχημικών και αιματολογικών εξετάσεων, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις δύναται να ζητήσει επιπλέον εξετάσεις. Στη συνέχεια, ο διαιτολόγος θα προχωρήσει σε μετρήσεις μεταβολισμού, σύστασης σώματος και σε συνεργασία με τον ιατρό, αποφασίζεται η πλέον κατάλληλη διατροφική προσέγγιση.

Αν σας απασχολεί η απώλεια βάρους, η έλλειψη ενέργειας, το αδύναμο ανοσοποιητικό, μία αυτοάνοση ασθένεια, δοκιμάστε το συνδυασμό σύγχρονης ιατρικής και εναλλακτικής διατροφικής προσέγγισης, που παρέχεται αποκλειστικά από τη Symmetria.

 

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik