ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
Αντιμετωπίστε την ψωρίαση με τα προγράμματα SYMMETRIA Health and Wellness Coaching

Ο όρος αυτοάνοσο νόσημα χαρακτηρίζει τις περιπτώσεις κατά τις οποίες υπάρχει στροφή των κυττάρων του ανοσοποιητικού έναντι άλλων υγιών ιστών του ίδιου του οργανισμού. Κάτι τέτοιο μπορεί να οδηγήσει σε ποικιλόμορφες κλινικές εκδηλώσεις, οδηγώντας, τελικά, σε ασθένειες όπως η ψωρίαση.

Η ψωρίαση είναι μια χρόνια φλεγμονώδης δερματοπάθεια, τα αίτια της οποίας δεν είναι ακόμη με ακρίβεια γνωστά. Γενικά, η ψωρίαση μπορεί να εμφανιστεί σε άτομα με γενετική προδιάθεση στη νόσο, συνδυαστικά με παράγοντες όπως άγχος, φόρτος εργασίας, κ.α. Τα συμπτώματα είναι κόκκινες φολιδωτές πλάκες, κυρίως γύρω από τα γόνατα και τους αγκώνες.

Σε συνδυασμό με τη φαρμακευτική αγωγή, οι ιατροί και διαιτολόγοι της SYMMETRIA δημιούργησαν ένα πρωτοποριακό ολιστικό πρόγραμμα με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ψωρίασης. Συγκεκριμένα, τα προγράμματα διεξάγονται σε μορφή διεπιστημονικών στρογγυλών τραπεζιών, με τη συνδυαστική συμμετοχή ανάλογα με την περίσταση, δερματολόγου, ειδικού παθολόγου, καρδιολόγου και κλινικού διαιτολόγου. 

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik