ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
Αντιμετωπίστε τα αυτοάνοσα νοσήματα με τα προγράμματα Health & Wellness Coaching

Ο όρος αυτοάνοσο νόσημα χαρακτηρίζει τις περιπτώσεις κατά τις οποίες υπάρχει στροφή των κυττάρων του ανοσοποιητικού έναντι άλλων υγιών ιστών του ίδιου του οργανισμού. Κάτι τέτοιο μπορεί να οδηγήσει σε ποικιλόμορφες κλινικές εκδηλώσεις, οδηγώντας, τελικά, σε ασθένειες όπως ο σακχαρώδης διαβήτης τύπου ΙΙ, η ψωρίαση, η κοιλιοκάκη, ο θυρεοειδής και δεκάδες ακόμα αυτοάνοσες καταστάσεις.

Στον 21ο αιώνα τα νούμερα στον επιπολασμό των αυτοάνοσων νοσημάτων φαίνονται πιο αυξημένα από ποτέ. Στην Ευρώπη συγκεκριμένα, το 5% του πληθυσμού έχει κάποιο διαγνωσμένο αυτοάνοσο νόσημα, με τα νούμερα να αγγίζουν το 10% στις περιπτώσεις των ανθρώπων που θα παρουσιάσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους μια τέτοια κλινική εκδήλωση.  

Οι ιατροί και διαιτολόγοι της SYMMETRIA δημιούργησαν ένα πρωτοποριακό ολιστικό πρόγραμμα με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση των αυτοάνοσων νοσημάτων. Συγκεκριμένα, τα προγράμματα διεξάγονται σε μορφή διεπιστημονικών στρογγυλών τραπεζιών, με τη συνδυαστική συμμετοχή ανάλογα με την περίσταση, δερματολόγου, ειδικού παθολόγου, καρδιολόγου και κλινικού διαιτολόγου. 

Αν σας απασχολεί κάποιο αυτοάνοσο, συμβουλευθείτε την ομάδα των ειδικών συνεργατών της SYMMETRIA.

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik