ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
Η SYMMETRIA στο Lia Beach House στη Μύκονο με υπέροχα smoothies

Η SYMMETRIA ετοίμασε για το Lia Beach House στην ομώνυμη παραλία της Μυκόνου, μια σειρά από υγιεινές, θρεπτικές και νόστιμες διατροφικές προτάσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του οργανισμού το καλοκαίρι, με συστατικά τα οποία συμβάλλουν σε ένα υγιές μαύρισμα, στην ενυδάτωση και αποτοξίνωσή μας.

Για την τόσο απαραίτητη ενυδάτωση του οργανισμού όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, δοκιμάστε ένα smoothie με φράουλες, μπανάνα, ανανά και νερό καρύδας, το οποίο είναι απόλυτα αναζωογονητικό, περιέχει βασικούς ηλεκτρολύτες και είναι πλούσια πηγή καλίου, μαγνησίου, ασβεστίου, νατρίου, φωσφόρου και βασικών μεταλλικών στοιχείων για τη σωστή λειτουργία του σώματος και για την επαναφορά των μυών.

Συστατικά

1/2 φλ. νερό καρύδας

1 1/2 φλ. κατεψυγμένες φράουλες

1 μικρή μπανάνα, κατεψυγμένη

2 φλ. ανανάς τεμαχισμένος

1 μεσαίου μεγέθους μπανάνα, κατεψυγμένη

Εκτέλεση
Ανακατέψτε τις φράουλες, το νερό καρύδας και τη μισή κατεψυγμένη μπανάνα στο μπλέντερ για να δημιουργήσετε τον “πουρέ φράουλας.” Βάλτε το μείγμα σε ένα ποτήρι και αφήστε το στην άκρη. Ανακατέψτε τον ανανά και την υπόλοιπη μπανάνα στο μπλέντερ για να δημιουργήσετε τον “πουρέ ανανά.'' Ρίξτε το πάνω από τον πουρέ φράουλας. Τα στρώματα πρέπει να αρχίσουν να αναμειγνύονται μεταξύ τους δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα ροής λάβας, αλλά μπορείτε να ανακατεύετε απαλά με το καλαμάκι σας για να δημιουργήσετε την ανάμειξη των χρωμάτων. Σερβίρετε και απολαύστε το!

Όλα τα συστατικά έχουν ως βάση την εξαιρετικά αποτελεσματική SYMMETRIA 360°PRO-G-Diet, ένα συνδυασμό χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη και επαρκούς πρωτεϊνικής πρόσληψης, που παράλληλα εφοδιάζει τον οργανισμό με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την ιδανική λειτουργία του μεταβολισμού.

 

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik