ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
Micro-Lift NECK, η λύση για νεανικό λαιμό

Με το πέρασμα των χρόνων το κολλαγόνο μειώνεται, οι ιστοί χαλαρώνουν, το δέρμα χάνει τη σφριγηλότητά του και τα σημάδια γήρανσης αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Οι περισσότερες γυναίκες νιώθουν την ανάγκη να διατηρήσουν τη νεότητά τους και όσες είναι άνω των 50 ετών δεν αποτελούν εξαίρεση. Μία από τις παραδοσιακά δύσκολες περιοχές ως προς την αντιμετώπιση της γήρανσης, είναι αυτή του λαιμού.

Η πλαστικός χειρουργός Αντζέλικα Καβούνη, SYMMETRIA Partner στο Λονδίνο, εξηγεί: "Η περιοχή του λαιμού ήταν πάντα μια πρόκληση, καθώς το δέρμα εκεί είναι πολύ λεπτό και ευαίσθητο. Σε συνδυασμό με την επίδραση του χρόνου και της βαρύτητας, σιγά σιγά χαλαρώνει, αποκτά ρυτίδες και πτυχώσεις. Το Micro-Lift NECK είναι μία θεραπεία που ενυδατώνει και ενισχύει την υφή του δέρματος, κάνοντας τις γραμμές λιγότερο ορατές".

Η θεραπεία Micro-Lift NECK:

  • Βελτιώνει την υφή του δέρματος
  • Αυξάνει τον τόνο του δέρματος
  • Σβήνει τις γραμμές

Η Αντζέλικα Καβούνη είναι γνωστή για την προσέγγιση που εφαρμόζει στις αντιγηραντικές αισθητικές θεραπείες, "light touch, less-is-more", με αποτέλεσμα οι ασθενείς της να μην φαίνονται ότι "κάτι έχουν κάνει", αλλά απλώς ανανεωμένοι.

Οι συνεδρίες γίνονται στο ιατρείο και διαρκούν περίπου 30 λεπτά. Συνήθως προτείνονται τέσσερις συνεδρίες, μία κάθε εβδομάδα.

Τα αποτελέσματα διαρκούν 4-6 μήνες και διατηρούνται ακόμη καλύτερα σε συνδυασμό με μία εντατική φροντίδας του δέρματος. Η θεραπεία Micro-Lift NECK εφαρμόζεται και στη SYMMETRIA στην Αθήνα.

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik