ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
Αποτέλεσμα λιποαναρρόφησης στο λαιμό με τη μέθοδο XERO Lipo

Ο λαιμός αποτελεί ένα από τα σημεία που αναδεικνύουν την ομορφιά ενός προσώπου, όταν το δέρμα είναι σφριγηλό και νεανικό. Με την πάροδο του χρόνου, όμως, προκαλείται χαλάρωση του δέρματος και σχηματίζονται έντονες πτυχές, με αποτέλεσμα ο λαιμός να φανερώνει την ηλικία μας πολύ πιο νωρίς από ό,τι το πρόσωπό μας. Επίσης, στην περιοχή του λαιμού εμφανίζεται συχνά το λεγόμενο διπλοσάγονο, καθώς εναποτίθεται λίπος στην περιοχή κάτω από το σαγόνι και έτσι ο λαιμός γίνεται μία από τις πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμες περιοχές.

Τώρα η μη επεμβατική λιποαναρρόφηση στην περιοχή του λαιμού γίνεται πραγματικότητα με τη μέθοδο XERO Lipo, την τελευταία λέξη στη λιπόλυση με laser, που επιτυγχάνει εντυπωσιακά αποτελέσματα, χωρίς πόνο, χωρίς βελόνες και χωρίς επιπλοκές. Η αποτελεσματικότητά της εξασφαλίζεται χάρη στο συνδυασμό της χρήσης laser όπου εντοπίζεται εναπόθεση λίπους και της ενεργοποίησης των μυϊκών ομάδων της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, απομονώνονται οι περιοχές που εμφανίζουν χαλάρωση και εναποθέσεις λίπους, στις οποίες μεταφέρεται η ενέργεια της υπέρυθρης ακτινοβολίας και των ραδιοσυχνοτήτων. Η όλη διαδικασία οδηγεί σε συρρίκνωση των λιποκυττάρων, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα τη σύσφιξη του χαλαρού δέρματος. Το XERO Lipo αποτελεί μία απολύτως ασφαλή και ανώδυνη μέθοδο που διεγείρει μία απολύτως φυσική διεργασία στο σώμα, χωρίς να επηρεάζει ή να τραυματίζει ιστούς όπως το δέρμα, τα αιμοφόρα αγγεία και τα περιφερικά νεύρα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος. Ήδη από την πρώτη εφαρμογή μπορεί κανείς να παρατηρήσει εμφανείς αλλαγές στην όψη του λαιμού. Δεν απαιτείται χρόνος αποκατάστασης.

 

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik