ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
XeroLipo Sculpt: καταπολέμηση τοπικού λίπους σε "δύσκολες" περιοχές του σώματος

Η θεραπεία XeroLipo Sculpt αντιμετωπίζει το τοπικό λίπος σε "δύσκολα" σημεία του σώματος, όπως τα γόνατα και οι βραχίονες, με την τριπλή στοχευμένη δράση του.

Συγκεκριμένα, συνδυάζει τη συρρίκνωση του λιπώδους ιστού μέσω τεχνολογίας λέιζερ, τη διέγερση του τόνου των μυών και τη σύσφιξη του δέρματος με ραδιοσυχνότητες, προσφέροντας βελτίωση του περιγράμματος του σώματος.

Όπως σημειώνει η πλαστικός χειρουργός Αντζέλικα Καβούνη, SYMMETRIA Partner στο Λονδίνο: "Σήμερα, όλοι φροντίζουμε καλύτερα τους εαυτούς μας, ακολουθώντας μια υγιεινή διατροφή και εντάσσοντας την άσκηση στην πολυάσχολη καθημερινότητά μας. Ωστόσο, ενώ ένα σώμα γίνεται πιο μυώδες και χάνει βάρος με αυτό τον τρόπο, συχνά κάποιες περιοχές συνεχίζουν να απασχολούν τις γυναίκες. Η απώλεια σωματικού λίπους στους βραχίονες και τους μηρούς, μπορεί να αφήσει την επιδερμίδα χαλαρή στα σημεία αυτά, που παραδοσιακά είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Όμως, έχουμε δει εξαιρετικά αποτελέσματα με το XeroLipo Sculpt, καθώς το πλεονέκτημά του είναι ότι μπορεί να εφαρμοστεί μεμονωμένα δίνοντας λύσεις σε κάθε πρόβλημα".

Για τη συγκεκριμένη θεραπεία, που εφαρμόζεται και στη SYMMETRIA στην Αθήνα, συστήνονται 4-8 συνεδρίες, όχι περισσότερες από 4 συνεδρίες την εβδομάδα. Το αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει ως και ένα χρόνο, σε συνδυασμό με υγιεινή διατροφή και άσκηση.

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik