ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
Τι είναι η κυτταρίτιδα και πώς θα απαλλαγείτε από αυτή

Το καλοκαίρι είναι εδώ και φέρνει μαζί του εξορμήσεις στις παραλίες και εμφανίσεις με μαγιό. Αυτό που προβληματίζει την πλειοψηφία των γυναικών, ανεξάρτητα από ηλικία και σωματικό βάρος, είναι η κυτταρίτιδα, η οποία σύμφωνα με τους ειδικούς, εμφανίζεται ως κάποιο βαθμό σε 9 στις 10 γυναίκες.

Αλλά τι είναι η πολυσυζητημένη κυτταρίτιδα; Πρόκειται για την εναπόθεση νερού και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και στον υποδόριο ιστό, λόγω κακής αιμάτωσης και διόγκωσης των λιποκυψελών στην περιοχή όπου εμφανίζεται. Συνήθως παρατηρείται στους μηρούς, τους γλουτούς, στο στομάχι, στην κοιλιά, τις γάμπες και στο εσωτερικό των μπράτσων.

Το αποτέλεσμα είναι το δέρμα να παρουσιάζει τη γνωστή σε όλους εικόνα φλοιού πορτοκαλιού. Η συσσώρευση τοπικού λίπους ευνοεί ή επιδεινώνει την εμφάνισή της. Επίσης, συμβάλλουν στη δημιουργία της η καθιστική ζωή, η μειωμένη φυσική δραστηριότητα, η κακή διατροφή, ορμονικές διαταραχές, κληρονομικότητα, κάπνισμα και άλλοι παράγοντες, καθώς πρόκειται για ένα πολυπαραγοντικό πρόβλημα.

Αν αναρωτιέστε γιατί η κυτταρίτιδα απασχολεί κατά βάση τις γυναίκες, η απάντηση είναι ότι ο ιστός τους είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος στις αυξομειώσεις των επιπέδων των ορμονών κι έτσι προκαλείται αποθήκευση και δημιουργία του συσσωρευμένου λίπους.

Πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε την κυτταρίτιδα; Η SYMMETRIA προτείνει μία σειρά από πρωτόκολλα, όπως το Velashape και η ενέσιμη μεσοθεραπεία, που αν εφαρμοστούν συνδυαστικά και ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, μπορούν να προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στη βελτίωση της όψης και της υφής του δέρματος.

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik