ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
Τέλεια αποτρίχωση

Το θέμα αποτρίχωση είναι για τις γυναίκες ιδιαίτερα «καυτό», κυρίως δε το καλοκαίρι, αφού η τριχοφυΐα στο σώμα δεν συμβαδίζει με τη γυναικεία αισθητική. Ειδικά στις περιοχές της μασχάλης και του μπικίνι, το laser αποτελεί την ιδανική μέθοδο αποτρίχωσης.  

Οι μασχάλες είναι μια περιοχή που απασχολεί ιδιαίτερα τις γυναίκες, δεδομένου ότι πρέπει αν ξυρίζονται, αυτό πρέπει να γίνεται σχεδόν καθημερινά. Η αποτρίχωση στις μασχάλες γίνεται όχι μόνο για αισθητικούς λόγους, αλλά και για λόγους προσωπικής υγιεινής, αφού συμβάλλει στην καλύτερη διαχείριση της εφίδρωσης.  

Η αντιμετώπιση της τριχοφυΐας στο μπικίνι αποτελεί προσωπική υπόθεση για κάθε γυναίκα. Το laser μπορεί να εξασφαλίσει τη μόνιμη εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, είτε επιθυμείτε αποτρίχωση στη γραμμή μπικίνι είτε σε ολόκληρη την περιοχή.

Η δέσμη φωτός του laser απορροφάται επιλεκτικά μόνο από τη μελανίνη της τρίχας και επιτυγχάνει επιλεκτική εστίαση ενέργειας στο θύλακα, καταστρέφοντάς τον, χωρίς να επηρεάζεται η επιδερμίδα ή ο υπόλοιπος οργανισμός. Ωστόσο, η θεραπεία επηρεάζει μόνο τις τρίχες που βρίσκονται σε φάση ανάπτυξης, για αυτό απαιτούνται επαναληπτικές συνεδρίες, προκειμένου να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik