ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
Ό,τι χρειάζεστε για λεία, βελούδινη επιδερμίδα

Για να είναι το δέρμα μας απαλό σαν μετάξι, απαλλαγμένο από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, η αποτρίχωση με laser αποτελεί την πλέον δημοφιλή μέθοδο και την πρώτη επιλογή για τις περισσότερες γυναίκες.

Αυτό οφείλεται στην ευκολία της διαδικασίας και την αποτελεσματικότητά της, καθώς πετυχαίνει μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας. Το laser ουσιαστικά εκπέμπει ενέργεια τέτοιας συχνότητας, που απορροφάται επιλεκτικά από τη σκουρόχρωμη ρίζα της τρίχας, καίγοντας το θύλακα που βρίσκεται γύρω από αυτή, αφήνοντας το δέρμα ανέπαφο. Τα καλύτερα αποτελέσματα βέβαια υπάρχουν στο συνδυασμό μαύρη τρίχα και λευκό δέρμα.

Στη SYMMETRIA εφαρμόζεται η συνδυαστική χρήση διοδικού laser και ραδιοσυχνοτήτων. Η δέσμη φωτός του laser απορροφάται επιλεκτικά μόνο από τη μελανίνη της τρίχας και επιτυγχάνει επιλεκτική εστίαση ενέργειας στο θύλακα, καταστρέφοντάς τον, χωρίς να επηρεάζεται η επιδερμίδα ή ο υπόλοιπος οργανισμός. Ωστόσο, η θεραπεία επηρεάζει μόνο τις τρίχες που βρίσκονται σε φάση ανάπτυξης, για αυτό απαιτούνται επαναληπτικές συνεδρίες, προκειμένου να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik