ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
Η λύση στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους

Το τοπικό πάχος, δηλαδή η συσσώρευση λίπους σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, όπως τα μπράτσα, η κοιλιά, οι γλουτοί και οι μηροί, είναι κάτι που απασχολεί άνδρες και γυναίκες, ανεξάρτητα από ηλικία και σωματότυπο.

Οι λιπαποθήκες, οι περιοχές δηλαδή όπου εντοπίζεται το επιπλέον λίπος, συναντώνται ακόμα και σε άτομα που δεν έχουν αυξημένο σωματικό βάρος. Η δημιουργία τους οφείλεται κατά κύριο λόγο στα γονίδια, είναι δηλαδή θέμα κληρονομικότητας.

Άλλοι παράγοντες που συμβάλλουν είναι ο ολιγόωρος ύπνος, που επιβραδύνει το μεταβολισμό και το άχγος, που εκκρίνει κορτιζόλη, η οποία ευθύνεται για την αύξηση λίπους στα λιποκύτταρα.

Επίσης, ορμονικοί παράγοντες (π.χ. γυναίκες που μπαίνουν στην κλιμακτήριο) ή άλλα προβλήματα υγείας σχετίζονται άμεσα με το τοπικό πάχος.

Για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους στη SYMMETRIA εφαρμόζεται το πρωτόκολλο απώλειας τοπικού λίπους και βάρους με ήπια άσκηση σε συνθήκες κενού αέρος (μέθοδος Hypoxi), που επιτυγχάνει στοχευμένη δράση σε κοιλιά, μηρούς, γλουτούς ή σε όποια άλλη περιοχή του σώματος εντοπίζεται το πρόβλημα, συνδυάζοντας εναλλασσόμενη πίεση και ήπια αερόβια άσκηση.

BACK TO TOP
Brand development by www.afilltd.com
Designed & developed by Noetik