13/05/2016

 

Ο Μάιος μας βρίσκει με διάθεση για ανανέωση και έτοιμους να αποκτήσουμε το σώμα που πάντα ονειρευόμαστε

 
Νίκη στα σημεία

Γνωρίστε το Baby Lift, την ιδανική θεραπεία για σύσφιξη και ανόρθωση του δέρματος στους βραχίονες, την κοιλιά, τους μηρούς, τους γλουτούς και τα γόνατα. Τα νήματα κερδίζουν το παιχνίδι της νεότητας και δίνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα, αποτελώντας μία απόλυτα ασφαλή, μη επεμβατική μέθοδο σύσφιξης σώματος.

  Minimum intervention - maximum effect

Χάστε πόντους από κοιλιά, γλουτούς, μηρούς και αντιμετωπίστε τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα και χαλάρωση, με τις επιστημονικές μεθόδους iLipo και Velashape. Ο συνδυασμός Laser και ραδιοσυχνοτήτων αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος γρήγορα και ανώδυνα, με θεαματικά αποτελέσματα.

Το Hello μας φιλοξενεί

Το περιοδικό Hello φιλοξένησε συνέντευξη του Νίκου Μεταξωτού σχετικά με τη δράση του σωματείου I LIVE FOR ME και την καμπάνια #GiveitCampaign, που είναι σε εξέλιξη και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου. Βέβαια, ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε θέματα υγείας και ομορφιάς.

 
Προορισμός υγείας & ευεξίας

Η δερματολόγος Χριστιάνα Ιωσηφίδη, συνεργάτιδα της Symmetria, μίλησε στο 2ο Διεθνές Συνέδριο για τον Ιατρικό Τουρισμό, που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo. Η Symmetria συμμετείχε ως πρωτοπόρος στον τομέα αυτό, προκειμένου να μοιραστεί την εμπειρία της με άλλες εταιρείες και φορείς υγείας και τουρισμού, που προσπαθούν να αναδείξουν το σημαντικό αυτό κλάδο για την οικονομία της χώρας.

Ανοιξιάτικο smoothie

Η Symmetria προτείνει ένα smoothie που θα σας γεμίσει ενέργεια με τις πρώτες γουλιές. Υλικά για 2 μερίδες: 1 μάνγκο σε κομμάτια, ½ φλ. γάλα, ½ φλ. γιαούρτι, 1 φλ. βιολογικές φράουλες, 1 κουταλιά μέλι, ½ φλ. τριμμένος πάγος. Διατροφική ανάλυση (ανά μερίδα): ενέργεια: 189,5 Kcal, πρωτεΐνη: 6,2 g, υδατάνθρακες: 38,5 g, λίπος: 2,7 g, φυτικές ίνες: 3,5 g.

 
Tip of the week

Καρπός του πάθους, οι φράουλες έχουν αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη και καρδιοτονωτική δράση. Τα αντιοξειδωτικά και η βιταμίνη C έχουν, επίσης, αντιγηραντικές ιδιότητες. Επιπλέον, μία κούπα φράουλες έχει μόνο 53 θερμίδες, ενώ οι φυτικές ίνες που περιέχουν διατηρούν το αίσθημα του κορεσμού για περισσότερη ώρα, άρα είναι ιδανικό σνακ για όσους θέλουν να χάσουν βάρος.

 

E:info@symmetria.gr
www.symmetria.gr

Εθνικής Αντιστάσεως 66
Χαλάνδρι 15231
T +30 210 6745555

Αγίου Νικολάου 10
Βουλιαγμένη 16671
T +30 210 8911100

COPYRIGHT © 2022 Symmetria / Symmetria-Cosmetics

If you do not wish to receive any more Symmetria newsletters please click here.