Symmetria Logo
Εξυπηρέτηση Πελατών
Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια παρακαλούμε καλέστε
+30 210 6745555

Ιατρικό Κέντρο - Αισθητική » Symmetria » Επιστημονικά συνέδρια »

Επιστημονικά συνέδρια

Η ιατρική ομάδα της Symmetria προωθεί την επιστημονική γνώση με τη διοργάνωση επιστημονικών συνεδρίων για επίκαιρα θέματα αισθητικής ιατρικής. 
 

1η Διεθνής Επιστημονική Συνάντηση Πλαστικής Χειρουργικής, 1 – 2 Δεκεμβρίου 2006

Η 1η Διεθνής Επιστημονική Συνάντηση Πλαστικής Χειρουργικής διοργανώθηκε το Δεκέμβριο του 2006 και προσέλκυσε το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων πλαστικών χειρουργών, που βρέθηκαν στην Αθήνα για να συζητήσουν τα πιο επίκαιρα θέματα για την αισθητική ιατρική προσώπου. Στη συνάντηση έλαβαν μέρος, ως ομιλητές, διακεκριμένοι πλαστικοί χειρουργοί από το εξωτερικό, όπως οι Thomas Biggs, Per Heden, Nick Percival. Οι ξένοι ομιλητές πλαισιώθηκαν από γνωστούς Έλληνες συναδέλφους τους: τους κκ Ανδρέα Γιακουµεττή, Αλέξανδρο Καρύδη, Ανδρέα Κούππα, Απόστολο Μανδρέκα, Όθωνα Παπαδόπουλο, Αλέξανδρο Στρατηγό και Ανδρέα Φουστάνο. Για πρώτη φορά ήλθε στην Ελλάδα ειδικά για την επιστημονική αυτή συνάντηση η κα Wendy Lewis, διεθνούς φήµης Αµερικανίδα Σύμβουλος κοσµητικής ιατρικής, που µάλιστα αρθρογραφεί τακτικά για την εφηµερίδα New York Times και το περιοδικό Times.
 
 
 

2η Διεθνής Επιστημονική Συνάντηση Πλαστικής Χειρουργικής,  21 – 23 Νοεμβρίου 2008

Η 2η Διεθνής Επιστημονική Συνάντηση Πλαστικής Χειρουργικής διοργανώθηκε το  2008 στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής Χειρουργικής, του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Για πρώτη φορά βρέθηκαν στην Ελλάδα τόσο σπουδαίοι, διεθνούς φήμης πλαστικοί χειρουργοί, μεταξύ των οποίων οι Foad Nahai, Malcolm Paul, Tom Biggs, Ruth Graf και άλλοι. Η 2η Διεθνής Επιστημονική Συνάντηση Πλαστικής Χειρουργικής προσέλκυσε Ελλήνων και ξένων πλαστικών χειρουργών από 28 χώρες.
 
Δωρεάν Ενημέρωση
Ονοματεπώνυμο:
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
Email:
Θεραπεία:
Ημερομηνία:
calendar
Eurodiet
Μέθοδος Eurodiet
Εξατομικευμένη διατροφική προσέγγιση, με προϊόντα υψηλών πρωτεϊνών / χαμηλών υδατανθράκων
Προσφορά
Botox Days 29/2
Botox €180-300
Restylane €300
E-Shop
/e-shop_gr.html
Symmetria E-Shop
Τώρα είναι ακόμη ευκολότερο να αποκτήσετε τα καλλυντικά Symmetria
Περιεχόμενο © symmetria / symmetria-cosmetics
Προώθηση ιστοσελίδων